Het is raadzaam om de tank met water te vullen terwijl je roert en vervolgens NEUTRAL toe te voegen om de juiste pH aan te passen voor de fytosanitaire preparaten die we gaan gebruiken. Na een paar minuten zullen we een pH-meting uitvoeren om te controleren of deze binnen het gekozen bereik blijft.
Ten slotte zullen we de te gebruiken fytosanitaire producten toevoegen. De doses zijn afhankelijk van de hardheid van het water en de pH die moet worden aangepast, maar als richtlijn om een pH van 6 te bereiken, zal 60cc / 100L worden gebruikt.
SKU:n/v
Grootte:5 LITER
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het vleesproduct genaamd "Longaniza fresca" of "Salsicha fresca". Geldig product voor alle soorten vlees. Formaat: 4 kg zak
De gepasteuriseerde vloeibare eidooier is een veelzijdig en hoogwaardig ingrediënt, ideaal voor de bereiding van sauzen, patisserie en andere culinaire toepassingen. Het hoge droge stofgehalte garandeert een optimale opbrengst bij de productie van producten, met een uitzonderlijke textuur en smaak die elk recept verbeteren. Dit product wordt bijzonder aanbevolen voor de horeca, patisserie en bakkerijen, en zorgt voor consistente en heerlijke resultaten.
Beschikbaar in flessen van 1/2 liter, 1 liter, en bag in box van 10 en 20 liter, evenals containers van 1.000 liter, past de vloeibare gepasteuriseerde eidooier zich aan de behoeften van elk bedrijf aan. Het gebruiksgemak en de opslag, samen met de superieure kwaliteit, maken het een voorkeurskeuze voor chefs en koks die op zoek zijn naar hoogwaardige ingrediënten voor hun culinaire creaties.